Atenció al públic:

9h-13h / 15h-17h

C/ de la Mercè, 17

43420 Santa Coloma de Queralt

977 880 222

info@vedrunascq.org

ENGLISH SPEAKER IN OUR SCHOOL

En una societat global com la nostra l’aprenentatge il’ús de diferents llengües esdevé una necessitat fonamental. Ens garanteix la possibilitat d’accedir al coneixement en un entorn plurilingüe i pluricultural i, en definitiva, les llengües són un vehicle capaç d’eliminar fronteres i de connectar cultures.

Davant els beneficis que comporta l’aprenentatge de llengües estrangeres enguany participem en un programa d’auxiliars de conversa que ens permetrà acollir  l’Stan, un nadiu en llengua anglesa procedent de Sud-Àfrica, que romandrà a la nostra escola com a auxiliar de conversa durant el 3r trimestre del curs escolar.

L’Stan realitzarà tasques d’assistència i suport a les activitats d’ensenyament-aprenentatge relacionades amb la llengua anglesa amb la finalitat d’augmentar el contacte dels nostres alumnes en aquesta llengua i, com a conseqüència, millorar la seva competència comunicativa.

A més, l’auxiliar de conversa afavoreix el coneixement d’una manera més natural dels aspectes geogràfics, socials i culturals del seu país, fet que  incrementa la motivació per aprendre llengües estrangeres alhora que ens aporta elements de contrast per  valorar i comprendre millor la nostra pròpia cultura.

Una experiència motivadora i engrescadora que enriqueix el projecte plurilingüe de centre i que, ben segur, assolirà amb escreix els objectius desitjats.

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website