Atenció al públic:

9h-13h / 15h-17h

C/ de la Mercè, 17

43420 Santa Coloma de Queralt

977 880 222

info@vedrunascq.org

El Paratge Natural de Poblet

Els/les alumnes de primer i segon cicle de primària hem fet una sortida al Paratge natural de Poblet. El Paratge, situat al vessant nord de les muntanyes de Prades, és un espai natural de protecció especial, no només per la riquesa natural que conté sinó també per l’important llegat cultural i arquitectònic com són els pous de gel, les cases forestals o les antigues carboneres.

El grup de primer cicle, amb l’activitat “Els rastres dels animals del nostre entorn”, vam poder conèixer els animals que viuen al Paratge a partir dels excrements, petjades i rastres que deixen per allà on passen. El grup de segon cicle, amb l’activitat “Del Tossal de la Creu al pou del gel”, ens vam endinsar al bosc per conèixer algunes plantes de l’alzinar amb l’ajuda de claus dicotòmiques senzilles.

Abans de les sortides els educadors del Paratge van venir a l’escola per realitzar unes activitats prèvies que ens han ajudat a poder descobrir més detalladament l’espai natural durant el treball de camp al Paratge de Poblet. 

Unes sortides molt enriquidores, per una banda perquè hem pogut gaudir d’un entorn privilegiat  i proper que ens ofereix una riquesa que cal aprofitar i, per l’altra, perquè ens ha permès complementar els nostres projectes amb uns aprenentatges significatius i vivencials.

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website