Atenció al públic:

9h-13h / 15h-17h

C/ de la Mercè, 17

43420 Santa Coloma de Queralt

977 880 222

info@vedrunascq.org

BENVINGUDA AL CURS 2023-2024

ingredients imprescindibles que ben segur faran que tinguem un bon curs ple d’èxits i encerts.

Donem continuïtat al nostre objectiu triennal: Eduquem la mirada; instrument de cohesió i exponent de treball en xarxa de totes les escoles Vedruna de Catalunya. L’iniciavem el  curs 21-22 amb mirades amb sentit, el 22-23 amb mirades humanes i enguany, curs 23-24, amb mirades de servei.

Des d’aquesta perspectiva ens proposem potenciar uns valors afavoridors de convivència, que al posar-los en pràctica ens ajudin a ser millors persones i com a conseqüència contribuir a la construcció d’un món més just i fratern. Entre molts altres la solidaritat serà imprescindible per aconseguir l’objectiu.

La solidaritat implica un comportament d’una persona cap a una altra per ajudar-la, protegir-la o donar-li suport. Una persona solidaria comparteix els aspectes materials i emocionals amb altres persones que ho necessiten, donant el millor de si mateixes i col·laborant per aconseguir el bé comú. És un valor humà que canvia el món i el fa un lloc millor per viure.

Aquesta educació integral dels nostres alumnes és el que avala el que som:  una escola plural, oberta i compromesa amb l’entorn, que col·labora en diferents projectes i activitats amb grups i institucions diverses. Una escola que contribueix a la construcció d’una humanitat més fraterna, més justa i més solidària; una escola que mira a l’entorn per posar-se al servei del món: el més proper i el més llunyà; una escola que amb la seva mirada busca ajudar als qui més ho necessiten des de la solidaritat i el servei i que es compromet amb allò que serveix a la comunitat i ens serveix a nosaltres mateixos.

Mirem més enllà, per créixer, per actuar plegats, per canviar el món.

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website