Atenció al públic:

9h-13h / 15h-17h

C/ de la Mercè, 17

43420 Santa Coloma de Queralt

977 880 222

info@vedrunascq.org

Jornada de Portes Obertes

El dia 6 de març vam celebrar la Jornada de Portes Obertes, i ho vam poder fer de la manera que fins ara era habitual: amb les nostres famílies i al pati de l’escola.

La jornada comença, com sempre, a les portes de l’escola per iniciar la caminada popular: pares, mares, nens, nenes, avis, àvies, amics i amigues; tots hi estan convidats perquè el més important és participar, fer-ho junts i gaudir d’una caminada relaxada i amb bona companyia.

Mentrestant al pati de l’escola es preparen diverses activitats: un espai d’escacs, un de robòtica, el Paraulògic, que fa uns dies ja hem iniciat amb els/les nostres alumnes en els racons de llengua i que avui el compartim amb les famílies i,  amb la participació de l’AFA, diversos torneigs de futbol i bàsquet entre pares, mares i fills i filles.  I arriben els valents que han fet la caminada, que encara tenen forces i s’engresquen i participen de les activitats que s’organitzen al pati.

Al mateix temps, a la sala d’actes, les noves famílies que han de preinscriure reben informació del projecte educatiu Vedruna i en acabar, després de visitar les instal·lacions del centre, també comparteixen la jornada i es concentren al pati de l’escola. Xerrem amb l’un i l’altre, fem tertúlia i continuem gaudint d’aquest diumenge en família.

I per cloure la festa després de la ja tradicional sessió de zumba que ens regala l’Anna , mare de l’escola, arriba l’esperat sorteig dels premis pels nens i nenes que han participat al 2n GOT TALENT organitzat per l’AFA.

La participació, la col·laboració i el bon ambient, han fet d’aquesta jornada un èxit que esperem repetir més i millor l’any següent.

Gràcies a totes i tots per fer escola !!!

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website