Atenció al públic:

9h-13h / 15h-17h

C/ de la Mercè, 17

43420 Santa Coloma de Queralt

977 880 222

info@vedrunascq.org

És Nadal!

És Nadal. Arriba amb els primers freds i ens recorda que és temps de celebracions, de tradicions, de petits detalls i de mirades més tendres que desvetllen en nosaltres actituds de solidaritat, concòrdia i fraternitat. Nadal és temps d’aturada, de pausa i descans. Temps d’alegria, d’il·lusió, de bones intencions i de noves oportunitats i desitjos per a l’any que comença.

A l’escola també arriba aquest Nadal. Ja fa dies que es respiren aires de festa. Les decoracions nadalenques van engalanant l’escola, tot ha d’estar a punt per rebre les nostres famílies; és la nostra manera de felicitar el Nadal i poder compartir plegats aquesta alegria.

Arriba el dia esperat i el pati es converteix en un entranyable escenari nadalenc, les melodies de les nadales inunden l’ambient i petits i grans gaudim en família dels diversos tallers i activitats que s’han preparat per l’ocasió: manualitats de felicitacions nadalenques, decoracions amb espelmes, tions fets amb materials diversos i una munió de creacions que van sorgint segons la imaginació de cadascú; tallers de reptes i punteria pels més moguts; karaoke on els més atrevits amb ganes de gresca posen a prova els seus talents artístics i un photocall per immortalitzar aquests moments únics i inoblidables que han de quedar en el record. Activitats per tots els gustos i on tothom hi troba els seu lloc, també els més tranquils que, senzillament, fan tertúlia, xerren, es relaxen contemplant l’espectacle i gaudeixen d’un matí entre amics i bona companyia.

I per cloure l’acte, la posada en escena de la nadala que els nens i nenes de l’escola han preparat per a les famílies. Sonen les seves veus i tot s’atura, ens regalen un moment únic, preciós, que arriba als nostres cors i ens emociona perquè … senzillament …. és Nadal.

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website