Atenció al públic:

9h-13h / 15h-17h

C/ de la Mercè, 17

43420 Santa Coloma de Queralt

977 880 222

info@vedrunascq.org

Compromeses amb l’entorn

Respectar l’entorn, cuidar-lo per poder-ne gaudir, prendre un compromís aportant el nostre granet de sorra per conscienciar-nos que, amb l’ajuda de tots, construir un món millor és possible. 

Aquests han estat els elements que ens han fet tornar a participar en activitats de Plogging pels voltants del nostre poble. La data escollida va ser el 7 d’octubre, dia que coincidia amb el 1r Congrés Internacional de Plogging a Lloret de Mar. 

Per donar suport a aquesta actuació, alguns alumnes de l’escola vàrem sortir a les rodalies del poble per a recollir residus i adonar-nos que, amb aquesta acció, la brossa recollida era considerable i que encara ens cal recórrer un llarg camí per arribar a conscienciar-nos de la necessitat de respectar l’entorn. No podem abaixar la guàrdia en aquest sentit si volem aconseguir l’objectiu de residus zero.

Gaudir de l’entorn més proper i conèixer les meravelles que ens ofereix la natura també és una manera d’aprendre a respectar-lo i valorar-lo. Tant és així que el divendres 14 d’octubre alumnes i mestres de tota l’escola vàrem fer diferents sortides a peu per les rodalies del nostre poble. 

Educació Infantil vam gaudir d’un dia de jocs, contes, danses i cançons a Figuerola i Educació Bàsica ens vam decidir arribar caminant fins a Biure de Gaià. Allà hi vam poder dinar, fer alguns jocs de pistes i altres jocs tradicionals entre tots i totes. Vam poder gaudir d’una fantàstica jornada de convivència pel nostre entorn.

Aquestes actuacions que hem fet aquests dies han de ser el punt de partida per anar més enllà. El que pretenem és, mitjançant la descoberta i el contacte freqüent amb l’entorn natural més proper, desenvolupar aprenentatges significatius orientats a despertar la consciència mediambiental dels i les nostres alumnes.

Junts seguirem fent camí!

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website