Atenció al públic:

9h-13h / 15h-17h

C/ de la Mercè, 17

43420 Santa Coloma de Queralt

977 880 222

info@vedrunascq.org

Benvinguda al curs 2022-23

El nou curs escolar, recentment iniciat, s’enceta amb unes certes diferències respecte a l’anterior. S’ha començat uns dies abans i això ha comportat una organització diferent durant aquests dies de setembre i ben segur disparitat de parers i opinions a les escoles respecte com i què fer i si cal o no; per tant, heterogeneïtat en les actuacions. Interrogants que anirem  resolen amb el bon criteri de l’escola i apelant també, esperem que sigui així, al bon fer de les Institucions escolars que ens hi han de donar suport.

El que sí podem assegurar és que els mestres de l’escola comencem, com sempre, amb molta il.lusió; estem convençuts que l’esforç i la constància que ens han caracteritzat aquests últims anys, que tampoc han estat fàcils, faran que tinguem un bon curs.

Encetem un llarg període de convivència donant continuïtat al projecte triennal “Eduquem la mirada” que vàrem iniciar el curs passat i que, de manera transversal, treballarem de manera conjunta tota la comunitat educativa. Enguany ho farem sota el lema: mirades humanes. 

Ens proposem desenvolupar estratègies de sensibilització a tota la comunitat educativa en temes de solidaritat, cooperació i d’obertura de la ciutadania al món, tenint com a referència el canvi de valors i actituds i el compromís col·lectiu amb un món més just. Això implica dialogar, buscar consensos, trobar-se i reconciliar-nos amb els altres i, encara que siguem diferents, treballar pel bé comú. Aquests, entre d’altres, seran els valors que volem treballar. 

El treball compartit família i escola faran possible l’assoliment d’aquests objectius, i és per això que us agraïm la confiança que ens feu i que ens permet col.laborar amb en l’educació dels vostres fills i filles des de la perspectiva pedagògica Vedruna .

Que aquests bons propòsits i intencions ens guiïn al llarg de tot el curs!!!

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website