Atenció al públic:

9h-13h / 15h-17h

C/ de la Mercè, 17

43420 Santa Coloma de Queralt

977 880 222

info@vedrunascq.org

L’escola, un projecte compartit

Tots i totes sabem que l’educació d’un infant passa per tots els àmbits on creix i es desenvolupa i que els principals agents que intervenen en aquest procés possiblement són la família i l’escola. 

Generar vincles positius i afectius amb les famílies, fer-les partícips de la vida dels infants, del seu dia a dia, és la dinàmica que ens agrada i escollim per a la nostra petita escola. 

Convidem les famílies per tal que ens aportin els seus sabers, i d’aquesta manera els avis participen en la cura de l’hort escolar, altres ens expliquen vivències col·laborant i enriquint amb la seva expertesa els projectes de l’escola i tots ells, sense excepció,  simplement es converteixen en espectadors que gaudeixen d’allò que els seus fills i filles els volen mostrar o explicar: una obra de teatre, un treball, l’explicació d’un projecte… 

A les celebracions de les festes tradicionals com la Castanyada, el Festival de Nadal, la jornada de portes obertes, la festa solidària o el sopar de fi de curs al pati de l’escola, és quan gaudim més d’aquests moments compartint plegats un temps de rialles, vivències positives i complicitat. 

Moltes d’aquestes activitats no serien possibles sense l’ajuda de la nostra AFA, l’òrgan on es veuen representades totes les famílies que amb les seves aportacions i col·laboració, sempre ens fan costat i ens ajuden a tirar endavant totes les propostes.

No descuidem tampoc les diferents reunions informatives tant grupals com individuals amb les famílies on s’explica l’evolució del grup o de cada infant. L’objectiu sempre és el de treballar per caminar junts i acompanyar de la millor manera tot el procés d’aprenentatge dels nostres nens i nenes.

Volem seguir per aquest camí fomentant el treball en equip i millorant cada dia de manera que les nostres famílies s’estimin, com sempre han fet, la nostra escola.

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website