Atenció al públic:

9h-13h / 15h-17h

C/ de la Mercè, 17

43420 Santa Coloma de Queralt

977 880 222

info@vedrunascq.org

Jornada d’AMPA’s Vedruna Catalunya Educació

El dissabte 25 de gener va tenir lloc a Vic una trobada de mares i pares, membres de juntes d’AMPAs de les diferents escoles de la xarxa Vedruna Catalunya Educació.

La jornada va reunir prop de 200 persones que es van aplegar per compartir, aprendre i seguir creixent amb l’objectiu comú d’avançar cap a un model educatiu integrador que doni veu a tota la comunitat educativa. L’eix de la trobada va girar entorn de la comunicació i del Projecte Educatiu i va estar organitzada en diferents blocs.

Ferran Ramon-Cortés, conferenciant, escriptor i reconegut expert en l’àmbit de la comunicació, va protagonitzar el tret de sortida de la jornada amb la xerrada «Com podem comunicar millor el que fem» i va convidar els assistents a reflexionar entorn del missatge del seu llibre: L’illa dels 5 fars. Un recorregut per les claus de la comunicació.

Per tal de poder experimentar allò inspirat per la conferència de Ramon-Cortés, els assistents van realitzar un itinerari experiencial pels 6 eixos del Projecte Educatiu Vedruna, sintetitzats de manera conceptual en els 6 hashtags que formen la identitat digital del projecte: #escolaambvalors, #escolapropera, #escolainclusiva, #escolacompetent, #escolaoberta i #escolacompromesa. Directors generals, mestres, professors, pares i alumnes van ser els responsables de comunicar els eixos vertebradors d’aquest projecte educatiu i es van mostrar iniciatives comunes a les 36 escoles.

El matí va finalitzar amb una «Àgora» on els representants de les AMPAs van compartir projectes d’èxit de les diferents escoles. Mitjançant una dinàmica col·laborativa i participativa, els assistents van poder explicitar activitats que les diferents AMPAs porten a terme a les escoles i que poden resultar inspiradores per a altres. Amb tot, l’objectiu de la trobada va ser seguir enfortint el vincle amb les famílies i fer de la comunitat educativa un ens que ens empoderi a totes i tots per seguir aprenent i creixent junts.

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website