Atenció al públic:

9h-13h / 15h-17h

C/ de la Mercè, 17

43420 Santa Coloma de Queralt

977 880 222

info@vedrunascq.org

Fi de curs

Després d’un curs escolar que no ha estat gens fàcil tenim la satisfacció d’haver pogut organitzar, en aquest final de curs, activitats com la sortida de colònies i la festa de fi de curs al pati de l’escola  amb totes les nostres  famílies.

Les colònies van ser un èxit. Els nens i nenes van gaudir, a la casa de colònies de Tamarit, d’uns dies intensos de convivència i noves experiències. El fet d’anar-hi junts tota l’escola és molt significatiu perquè reafirma els vincles afectius entre tot l’alumnat i els mestres alhora que ens permet acomiadar el curs d’una manera molt especial.

I com a cloenda, la nostra festa de fi de curs. Enguany sí l’hem pogut celebrar de la  manera que hi estàvem acostumats. A la tarda, l’emotiu acte acadèmic amb els nens i nenes de 6è que tanquen una etapa educativa a la nostra escola per emprendre nous camins, i al vespre el sopar organitzat per l’AFA al pati de l’escola.

I després del soparet a la fresca, xerrant relaxadament i fent tertúlia va arribar la gresca. La festa va continuar animadament amb un karaoke, música i ball.

Gràcies famílies per ser-hi i per fer escola. Els curs vinent més i millor.

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website