Atenció al públic:

9h-13h / 15h-17h

C/ de la Mercè, 17

43420 Santa Coloma de Queralt

977 880 222

info@vedrunascq.org

BENVINGUDA AL CURS ESCOLAR 2024-2025

Aquest curs escolar 2024-2025 ens inspirem en un lema poderós: “Cuidar-nos per canviar el món”. Amb aquesta frase volem posar èmfasi en el valor de la cura mútua com a motor de transformació. A les nostres escoles, som conscients que el canvi comença des de dins, i que quan ens cuidem i ens respectem, podem fer una diferència en el nostre entorn i, de retruc, en el món.

A través del respecte, la cooperació i el suport mutu, ens proposem construir una comunitat educativa on cadascú tingui la seva veu i tothom s’hi senti valorat. Només des d’aquest espai podrem fer front als reptes globals i construir un futur millor per a tots.

Aquest lema no es limita a les aules. Convidem a totes les famílies, al personal docent i no docent a unir-se a aquesta iniciativa. Junts, crearem un entorn escolar que reflecteixi els valors de cura i responsabilitat que volem veure en el món.

Estem convençuts que, a través d’aquest enfocament, no només millorarem el benestar dels nostres alumnes, sinó que també els prepararem per ser agents de canvi positiu en la societat. Perquè cuidar-nos no és un acte d’egoisme, sinó el primer pas per cuidar els altres i, en última instància, per canviar el món.

Així doncs, aprenem a cuidar-nos avui per transformar el demà de tothom!

Next

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website