Serveis

  • MENJADOR: Disposem de servei de menjador amb cuina pròpia i amb aliments ecològics i de proximitat. Proposem dietes específiques en cas d'intoleràncies i al·lèrgies a determinats aliments. Es fan dos torns, el primer pels alumnes de P3, P4, P5 i 1r i el segon torn per la resta d'alumnes a càrrec dels mestres de l'escola. S'ofereix servei de dormitori; vigilància a càrrec de les mestres d'educació infantil.
  • ACOLLIDA: El centre posa a disposició de totes les famílies que ho necessitin, per poder conciliar treball - horari escolar, acollida gratuïta matinal (de 8h a 9h) a càrrec dels mestres de l'escola.
  • TRANSPORT ESCOLAR: Finançat pel Consell Comarcal. Menjador gratuït pels alumnes usuaris del transport.
  • EXTRAESCOLARS: Cada dia es realitzen activitats de 17:00h a 18:00h, proposades pels pares i mares i organitzades per l'AMPA.
  • PLATAFORMA CLICKEDU: L'escola disposa d'una plataforma digital que permet la comunicació família-escola d'una manera àgil, ràpida i eficaç. A la plataforma s'hi pot trobar informació sobre els esdeveniments que succeeixen al centre (notícies de caràcter general i específiques de cada grup-classe), àlbums de fotografies, recomanacions pedagògiques, una missatgeria interna per a establir comunicació amb els/les mestres, les dades acadèmiques de l'alumne/a i informacions diverses i generals de la nostra proposta educativa.
També et pot interessar...