Notícies

Let's dress up on The English Day

Pot impedir el virus que enguany celebrem el carnaval a l'escola?

De cap manera! Això sí, han estat imprescindibles les mesures de seguretat: grups bombolla, distàncies, mascaretes, neteja exhaustiva,... La salut per davant de tot!

Així doncs, fidels a la tradició, encetem una nova etapa del: Let's dress up on The English Day, on la llengua anglesa pren un paper important en tots els esdeveniments que formen part de la festa.

Al llarg de tota la setmana, Mister Carnival ha imposat la seva llei amb l'ajuda dels grans, els de 6è, que han gravat, en anglès, diferents vídeos amb unes ordres esbojarrades que la resta hem anat complint, cada dia, al peu de la lletra.

Tampoc han faltat: el berenar de dijous gras, jocs, manualitats, disfresses, molta gresca, i no cal dir-ho una sèrie d'activitats on la llengua anglesa ha pres protagonisme: Art and craff, Do you Know, Headband, Kahood, Colour dictation, Sing a song,...

Ha estat un carnaval diferent, és cert, però també molt entretingut i el més important, per uns moments ens hem oblidat de la pandèmia veient uns nens i nenes tan engrescats i satisfets amb ganes d'aprendre, divertir-se i passar-s'ho bé.