Notícies

A Sta. Coloma també comença l'oceà?

La contaminació que pateixen els oceans és una de les amenaces més urgents que tenim. I tant el plàstic com tot el material sanitari d'un sol ús, que s'està acumulant degut a la crisis de la COVID-19, està fent que la situació empitjori de forma exponencial.

El 66% dels mars mostren una greu alteració deguda a l'impacte humà. Malgrat això, protegir aquests ecosistemes és clau ja que suposen el 70% de la superfície del planeta i són la base de la seva vida.

Tots i totes en som responsables,... però en som prou conscients?

Aprofitant que properament se celebrarà la setmana europea de la prevenció de residus (del 21 al 29 de novembre), des de la comissió d'escola Verda, dins del projecte dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), amb la col·laboració de l'AMPA i de l'Ajuntament de Sta. Coloma, ens hem volgut sumar a la campanya de Greenpeace de sensibilització sobre la contaminació dels mars i oceans.  

A les diferents classes ens hem informat a partir de vídeos, n'hem parlat, hem fet murals,... però hem volgut anar una mica més enllà: sortir al carrer i al costat del embornals pintar-hi el lema: "L'oceà comença aquí” per tal de prendre consciència de que tot el que llencem al carrer, o el que no reciclem, arriba a les clavegueres i d'aquí als mars i oceans.. 

Un petit gest per un gran objectiu: REDUIR LA CONTAMINACIÓ!!