Notícies

Farem que sigui un bon curs!!

Nous propòsits, projectes, reptes, il·lusió, alegria compartida, retrobament … així comença un nou curs i així el volem començar enguany malgrat les circumstàncies que ens toquen viure. 

És ben cert que encetem un curs diferent, especial, possiblement complex i amb incerteses que haurem d'anar gestionant dia a dia. Constatats aquests fets, més que mai ens caldrà tenir coratge, actuar amb valentia i confiar en nosaltres mateixos per acceptar que, en més d'una ocasió, tot el que hem planificat avui pot estroncar-se demà. I si això passa, hi estarem preparats; no defallirem, tornarem a començar, mirarem endavant i refarem el camí per continuar avançant amb pas ferm, convençuts que cada passa que fem ens atansa a aconseguir un futur millor. 

Aquest és el nostre propòsit. L'equip de mestres de l'escola comencem amb energies renovades, amb molta il·lusió i així volem continuar durant tot el curs escolar perquè sabem que, passi el que passi, junts, famílies i escola tirarem endavant. Formem part d'una gran comunitat educativa. Cadascú de nosaltres som posseïdors de grans potencials que són tan  valuosos per nosaltres mateixos com per els altres i que ens han de permetre aconseguir totes aquelles fites que ens proposem, fins i tot, en les situacions més desfavorables i adverses  com les que actualment estem vivint.

Afrontem un nou repte, una situació complicada i excepcional que estem segurs que superarem plegats perquè el clima familiar, proper i càlid, que és l'essència de la nostra escola i dels que la integrem, afavorirà, sense cap mena de dubte, l'assoliment de l'objectiu. Una petita escola que, ara més que mai en moments difícils, s'uneix i fa pinya com una gran família capaç de superar-se i fer front als obstacles que se'ns posin al davant.

Gràcies per confiar en nosaltres, per creure en el nostre projecte educatiu, per ser capaços d'unir esforços, per fer-nos costat i sobretot, per deixar-nos col·laborar, des de la perspectiva pedagògica Vedruna, en l'educació dels vostres fills i filles.