Notícies

Bon estiu!

Hem acabat un curs escolar d’una manera diferent i inesperada. Hem viscut un període de confinament que ha afectat  tots els àmbits de la nostra vida, que ha fet canviar el nostre dia a dia i que, cadascú de nosaltres, hem hagut de gestionar de la millor manera possible. Però tot i que aquesta emergència sanitària ens ha col.locat en un context diferent no havia de canviar el nostre propòsit educatiu que com sempre, passés el que passés, havia  de ser el mateix; estar al costat dels nostres alumnes i les nostres famílies. Aquest ha estat el nostre objectiu prioritari durant tot aquest temps de confinament; esperem haver-ho aconseguit.

Aquesta situació ens ha obligat a passar d’una escola presencial a una escola virtual. Des de l’inici hem intentat dissenyar unes propostes pedagògiques  que,  tot i sabent que els ritmes de treball i contextos familiars eren diferents, ens permetessin fer un seguiment del nostre alumnat el més eficient possible. El repte era clar, mantenir els hàbits de treball dels alumnes i la seva curiositat per aprendre. El suport telemàtic que sortosament teníem a l’abast, ens ha permès, a través de videoconferències, correus electrònics, missatges i trucades, mantenir-nos propers i sentir-nos acompanyats. El Sites que vàrem crear, juntament amb els classrooms i els documents compartits en els nivells dels més grans (4t, 5è i 6è), han  fet possible un retorn de les activitats i, com a conseqüència, un seguiment del treball de l’alumnat amb la finalitat que se sentissin valorats per la feina feta i que seguissin treballant i aprenent malgrat les circumstàncies. 

Sabem que no ha estat fàcil, i més,  quan molts de vosaltres heu hagut de combinar el vostre treball telemàtic i altres situacions personals amb les demandes d’atenció que necessitaven els vostres fills i filles. Heu hagut d’estar al seu costat  ajudant-los, vetllant-los i encoratjant-los perquè aquest aprenentatge a la distància donés el seu fruit. Gràcies per ser-hi, per la vostra comprensió  i pel vostre suport incondicional.

Deixem un altre curs enrere i ara cal posar una  mirada d’esperança en el següent que, com sempre, el començarem amb forces renovades i amb molta il·lusió. Som conscients que aquest nou curs pot ser diferent i que ens pot plantejar nous reptes que haurem de ser capaços d’afrontar, però també estem convençuts que les experiències viscudes ens donaran l’oportunitat de fer-ho millor perquè de tot se n'aprèn.

Aprofitem per desitjar-vos un BON ESTIU!