Notícies

Vedruna Santa Coloma de Queralt a casa

 

Estem vivim uns moments únics, extraordinaris; una situació nova i inesperada que cap de nosaltres hauria pensat que pogués passar i per la qual no hi estem preparats. Davant d’aquests fets, que ben segur estan canviant per uns dies les nostres vides i la dels que ens envolten, hem de tirar endavant, intentant treure el millor de nosaltres i veure en positiu el que ens pot aportar aquesta situació.

El seguiment i acompanyament de les nostres famílies i alumnes en aquests moments és fonamental. El contacte permanent a distància, fent ús de tots els dispositius dels què sortosament disposem (mails, telèfon, Drive, Whatsapp, videoconferències, …) permeten establir comunicacions sistemàtiques per donar-nos suport i dir-nos i recordar-nos també, una vegada i una altra, que tot anirà bé i que aviat ens en sortirem.

Durant aquests dies de confinament a casa, l'equip de mestres ens estem formant amb el programa VEDRUNA A CASA. Aquest programa pretén d'una manera intensiva, formar-nos en una àmplia gamma d'eines i programes que ens poden ajudar  a millorar les classes en línia. Al mateix temps, al canal de Youtube de les escoles Vedruna de Catalunya, tots els mestres podran consultar en obert tots els tutorials que s'han creat de les eines i dels programes de la formació VEDRUNA A CASA. Així doncs, es poden iniciar de forma autodidacta en aquelles eines que els poden ser més útils.

Aquesta formació digital dels mestres de la nostra escola permetrà oferir al nostre alumnat un millor acompanyament. Per una banda, i això és el més important, cuidant l’estat emocional del nostre alumnat però també oferint unes activitats competencials que per cursos podran trobar al nostre SITES:

https://sites.google.com/vedrunascq.org/vedruna-sta-coloma-de-queralt-

Seguim amb força i amb l’esperança ferma que ens en sortirem i que ben aviat ens podrem retrobar.