Notícies

Festival de Nadal 2019

Vet aquí que una vegada hi havia una parella de ratolins que estaven obsessionats en cercar el millor pretendent per a la seva ratolineta i…van remoure cel i terra per aconseguir-ho.

El Sol semblava que tenia tots els números, però va confessar que els núvols l’eclipsaven; els núvols se sentien amenaçats pel vent, per tant tampoc eren un bon pretendent; el vent, al seu torn, se sentia frenat per un gran mur; i… el mur -vulnerable també-, atacat pels ratolins que el rosegaven i el malmetien constantment.

Fet i debatut, els ratolins junts eren més poderosos que el Sol, els núvols, el vent i que el mur més alt del planeta.

I així va ser com la parella de ratolins va acabar buscant el ratolí més valent de la contrada per a casar-hi la seva ratolineta.

Pel festival de Nadal, “La grandesa de les petites coses”, hem posat en escena aquest conte que, a més de ser la nostra felicitació nadalenca per pares, familiars i amics, pretén una moralina: La felicitat la tenim al nostre abast. Només cal apreciar els petits encerts de cada dia, la gent del nostre entorn, els gestos d’amabilitat, de generositat i de solidaritat (com el d’avui)…, que massa vegades passen desapercebuts per la rutina del dia a dia.

En resum la felicitat rau en “fer dels petits instants grans moments”.

BON NADAL!!