Notícies

Visca la Castanyada!

“A la tardor ni fred, ni calor”, “per Tots Sants castanyes i caragols amb banyes”... i tantes altres dites que ens recorden que amb l’arribada dels primers freds s’acosta la castanyada. Una festa que a l’escola, com no pot ser d’un altra manera, celebrem amb tots els ets i uts.

Fidels a la tradició, a primera hora del matí, grans i petits ens posem a la feina. Amassar  la pasta per fer els panellets que a la tarda ens menjarem al patí de l’escola és la tasca més urgent. I després, amb aquest ambient de festa ens dediquem a treballar aspectes interessants sobre aquesta diada, tot hi cap: confeccionem manualitats, recollim dites, fem poemes... cadascú hi troba el seu espai i allò que li ve de gust fer.

I arriba la tarda, tot a punt per a rebre les famílies convidades. Els alumnes de 6è, com sempre, en són els protagonistes. Escenifiquen “The news, Druna TV”, una obra de teatre que ells mateixos han pensat i escrit en anglès amb l’ajuda de la teacher , i  entre gag i gag gaudim també de les actuacions de la resta de cursos que també hi participen .

I finalment, al pati de l’escola, arrodonim la festa menjant els panellets i les castanyes que les castanyeres i castanyers de 4t ofereixen per a tothom.

Visca la castanyada!!