Notícies

Festa de fi de curs

Arriba l’estiu i amb aquesta calorosa estació, el fi d’un altre curs escolar i el que això suposa: per a tots acomiadar un curs, per alguns a més a més un cicle i pels més grans, una etapa, la primària, i l’escola on hi han estat 9 anys de la seva vida compartint experiències, vivències i emocions.

Divendres, 14 de juny, vam celebrar la festa de fi de curs. La primera part va començar a la nova sala d’actes, amb un acte sempre molt entranyable i emotiu per acomiadar els/les alumnes de 6è. Diferents parlaments, de la directora, alcalde, AMPA, tutora o dels mateixos alumnes, tenien la mateixa finalitat: per part d’uns encoratjar els que se’n van amb el desig i la confiança de què amb esforç i constància (valors apresos a l’escola) podran arribar on es proposin i, per part dels altres (els/les alumnes) agraïment als seus pares per haver confiat l’educació dels seus fills a aquesta escola; als mestres, personal no docent, AMPA, per haver-los ajudat a créixer com a persones en aquests nou anys; i a tots els companys i companyes per tots els bons moments que han compartit en aquesta etapa de la seva vida.

La festa, per causes meteorològiques, va continuar a la sala annexa amb un bon sopar, karaoke, música i gresca fins a altes hores de la matinada.

Només faltava el punt final i divendres, dia 21, i com ja és tradició, totes les nostres mans s’uniren en una gran rotllana, amb sentiments a flor de pell, per entonar “L’hora dels adéus” i així donar per finalitzat el curs 2018-2019.

Molt bona sort, Promoció Vedruna del 2019 i molt bon estiu a tothom!