Notícies

Jornada de Portes Obertes

El 31 de març celebràvem una nova Jornada de Portes Obertes. Una jornada que estreny vincles entre els membres que formem la comunitat educativa i que alhora dóna a conèixer el Projecte Educatiu Vedruna a les noves famílies.

La jornada comença, com sempre, amb una pedalada o una caminada. Pares, mares, amics i familiars tots hi són convidats perquè l'important és participar, fer-ho junts, relaxats, gaudint d'un diumenge tranquil en bona companyia.

Al mateix temps es comença a preparar la botifarra, el beure, … tot ha d'estar a punt per quan arribin els esportistes assedegats i afamats que hauran de recuperar forces per a continuar amb les diverses activitats que s'estan preparant al pati de l'escola. Els jocs que l'AMPA ha pintat al paviment del pati dels arbres, el pingpong i els circuits per patins i patinets són temptacions irresistibles que fan que els que arriben de la caminada o bicicletada s'hi afegeixin ràpidament. I per cloure la festa, l'Anna, una mare de l'escola, ens engresca a participar en una classe de zumba. Grans i petits es deixen portar pel ritme engrescador i qui vol s'hi posa i balla,  i qui no, continua reposant contemplant  l'espectacle.

I mentrestant, les noves famílies de P3 es reuneixen a la sala d'actes de l'escola per assistir a la xerrada informativa, i en finalitzar , després de visitar les instal·lacions també es concentren al pati de l'escola . I és aquí on xerrem plegats, fem tertúlia i continuem gaudint d'aquest dia  en família.

Gràcies a tots i totes per fer escola!!