Notícies

Inauguració de la Sala d'actes

Divendres 22 d’abril queda inaugurada la nova sala d’actes de l’escola que ha comptat amb la presència de la Presidenta del Patronat i l’Equip de gestió de la Fundació Vedruna Catalunya Educació, la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament, els representant de l’AMPA i familiars que ens hi han acompanyat.

L’acte d’inauguració s’ha celebrat amb diferents actuacions dels infants de l’escola que en motiu del Dia Mundial de la Poesia ens han ofert uns espectacles originals i divertits. Els alumnes d’educació infantil hi han participat amb un poema visual de Joan Brossa, els de cicle inicial cantant un poema de Joana Raspall, els de cicle mitjà sota el títol “Dit i fet” han versionat en català i castellà frases fetes  i els de cicle superior amb una performance en anglès “Rhymes in rythm”.

La capella de l’escola, fins ara en desús, però amb unes característiques idònies tant per la seva ubicació privilegiada dins el centre (a la planta baixa amb fàcil accés des del pati, des de l’interior de l’escola i des del carrer) com per la seva grandària (150 m quadrats útils) es converteix en un espai multifuncional que permet  realitzar els actes d’obertura a les famílies (actes acadèmics, reunions informatives, xerrades educatives, representacions teatrals...) així com també potenciar la seva utilització en qualsevol moment que ho requereixin les pràctiques educatives que es desenvolupen en el dia a dia del centre.

Amb la millora de les instal·lacions aconseguim una escola moderna, actualitzada i capaç d’adaptar-se a les necessitats actuals. Una visió de futur centrada en aconseguir uns espais al servei de l’aprenentatge que propiciïn d’una manera eficient i efectiva  el desenvolupament de les pràctiques educatives de renovació pedagògica que es van implementant a la nostra escola.