Notícies

Let's dress up on the English day

L'esperat carnaval arriba a l'escola i com sempre  Mister Carnival imposa la seva llei. Esperem amb emoció les seves ordres sorprenents i divertides, és un poca solta i li permetem  les idees més esbojarrades.

Conservar i aprofitar l'aspecte lúdic que la festa ja ens proporciona (disfresses, disbauxa, alegria...) i nodrir-la amb activitats que incideixin directament en l'aprenentatge de la llengua anglesa és la finalitat del Let's dress up on the English day. La llengua anglesa esdevé l'eina de comunicació de totes les activitats que tenen lloc durant tota la setmana; la convertim en una llengua viva i activa, present en tots els esdeveniments que sorgeixen entorn de la festa.

Tot aquest treball previ culmina el divendres de carnaval amb un programa atapeït que acaba d'arrodonir la diada. Durant el matí a ed. infantil: art and craff, story telling i sing along song i a primària una gymkhana organitzada pels alumnes de 6è. A la tarda, we all dress up, theatre play ("The five little kids”) a càrrec dels alumnes de 3r i sing along song.

En finalitzar la jornada acomiadem uns alumnes feliços i contents que mostren i expliquen  als seus familiars tot el que han fet, viscut i aprés. Aquesta és la millor valoració que podíem obtenir i que ens indica que cal repetir la festa i millorar-la per a futures edicions.