Notícies

Canviem per créixer

Puntualment, l’escola obre  les seves portes a unes cares somrients que des de fa una estona esperen impacients aquest moment. Retrobament amb els companys i companyes, rialles, crits d’emoció i sorpresa i comentaris inacabables sobre les vacances inunden l’ambient i omplen de vida, un any més, el pati de l’escola.

És el 12 de setembre, iniciem un nou curs escolar. Encetem un llarg període de convivència en el qual establirem relacions personals entre tota la comunitat educativa. Serà el moment de posar en pràctica aquells valors i actituds que ens ajudin a créixer com a persones i que seran els fonaments on hi volem construir una convivència harmònica i pacífica. I ho farem, com sempre, a partir d’un lema que treballat de forma transversal ens hi ajudarà.

“Canviem per créixer”, aquest és l'eslògan d’enguany.

Tots ens podem adonar que creixem de manera constant i que en aquest procés canviem la nostra manera de pensar, de sentir i de veure la vida. Acompanyarem els nostres alumnes en el seu procés de canvi vital per a que aquestes transformacions ens ajudin a trobar la millor versió de nosaltres mateixos, unes persones que en un futur siguin capaces de transformar el món, que actuïn per ser motor del canvi i que es comprometin amb la idea que un món millor és possible.

Per aconseguir-ho ens proposem ensenyar a aprendre a reflexionar sobre la pròpia persona. Quins principis, quines actituds i quins valors tenim a la nostra vida? Cap a on els orientem? Som coherents entre allò que diem i allò que fem? Reflexions que ens ajudaran, sens dubte, a donar valor als canvis que es produeixen en nosaltres mateixos i en els altres i ens conduiran a viure la vida de manera plena i feliç.