Notícies

Final de curs

El temps sempre acaba passant ...; només és qüestió de temps. I els cursos, també.

I com que ben sabut és que el viatge més llarg comença amb una passa; així també comença un curs, de mica en mica, i s’acaba en un tres i no res.

Per això, a dos dies d’haver començat, ja som al final i malgrat hagi estat curt i ràpid, ho celebrem. Bé que s’ho mereixen els alumnes que acaben etapa!; perquè si bé és veritat que el curs passa volant, la promoció del 2009-2018, ha romàs nou cursos a l’escola.

Nou cursos que han donat per molt des dels seus inicis fins ara: per plorar, per gaudir, per aprendre, per riure, per jugar, per barallar-se, per reconciliar-se ..., i repetir el cicle tantes i tantes vegades ...

I en aquesta festa de final de curs, ho celebrem; perquè són tantes les experiències compartides, que per a ells, són, literalment parlant, tota una vida.

Per això pares i familiars, mestres i alumnes ens reunim a la sala d’actes, per fer-los un comiat; un comiat com l’ocasió requereix. I cadascú hi diu la seva: els alumnes, agraïts per tot el que han rebut de tot el personal docent i no docent; la tutora personalment i en nom de tot el professorat, també, per l’enriquiment personal i professional que comporta l’originalitat de cadascú; la directora, per la confiança de les famílies en vers l’escola; paraules de la regidora de cultura i ensenyament; l’AMPA ...

I com que tothom vol deixar la seva empremta..., els alumnes fan entrega, al centre, d’una foto de grup dedicada; l’AMPA, n’ofereix una a cada alumne, record dels seus companys de promoció; i un divertit vídeo dels alumnes recorrent tot el recinte escolar convida a pensar que tota l’etapa ha estat flors i violes.

En acabar, el regal d’una nit càlida i estelada: un soparó familiar a la fresca; amb xerrameca, rialles, ballaruca ..., i una companyia excepcional, aquella que fa que no trobis mai l’hora de dir bona nit. Però els més menuts es rendeixen als braços dels seus pares i l’última nota posa el punt final  a la història d’un curs, per alguns, i d’una etapa de la vida, per d’altres.

Els desitgem sort i encert en la nova.

Bon estiu! I bones vacances!