Notícies

Anem de colònies

Els dies 18 i 19 de juny els/les alumnes de l’escola Vedruna vam anar de colònies a Finca Tamarit, una casa envoltada d’àmplies zones de boscos i jardins i a dos kilòmetres de la platja. Situació privilegiada, a cavall entre el mar i la muntanya, que va propiciar l’organització d’activitats molt variades; jocs d’aventura i de descoberta de l’entorn als boscos i la pràctica de diferents esports i activitats a la platja.

Durant dos dies ens  hem permès sortir  de l’espai estàtic de les aules i hem gaudit en llibertat d’un lloc que ens ha ofert l'oportunitat d’estar en contacte amb la natura en profunditat, en un paratge diferent de l’habitual, que no coneixíem,  però que hem acabat estimant per totes les experiències que hi hem viscut. I el més important, la convivència intensa d’aquests dies amb el grup de companys i companyes i amb els mestres, en un context diferent, ha propiciat noves oportunitats de relació  i ha enfortit la cohesió grupal creant llaços afectius entre grans i petits.

Ens hem convertit en membres d’una gran família que ha compartit espais, emocions, vivències, experiències; moments viscuts que guardarem en el bagul dels bons records per a quan, en un altre moment i ocasió, els vulguem reviure.