Notícies

Jornada de treball

Els dies 17 i 18 de febrer, l’AMPA i l’equip educatiu de l’escola vam organitzar una jornada de treball amb les famílies amb l’objectiu d’arranjar i millorar alguns dels espais de l’escola. Unes actuacions que formen part i ajuden a complementar un projecte de renovació i reestructuració de les instal·lacions del centre amb l’objectiu d’aconseguir uns espais físics que afavoreixin l’aprenentatge.

La renovació metodològica (formar part d’Escola Nova 21 i l’actualització del Projecte Educatiu Vedruna) que estem implementant a l’escola, per tal de donar resposta a la societat actual i als reptes del segle XXI, ens han portat a actualitzar les nostres pràctiques educatives i com a conseqüència, resulta imprescindible aconseguir uns espais propiciatoris per al seu desenvolupament.

La primera fase d’aquest projecte de millora va començar el curs passat amb la renovació de la façana exterior i la porta d’entrada, i enguany, el focus d’actuació se centra en la millora de les instal·lacions d’educació infantil. Pintar i posar  parquet a les aules de P3, P4 i P5 és la prioritat. Com també ho és, perquè forma part del mateix espai, el recobriment del paviment del gimnàs amb un material que permeti la realització d’activitats psicomotrius d’una manera més còmoda i efectiva.

I finalment, l’última fase del projecte, que està en estudi i s’està elaborant. Una obra major que pretén la rehabilitació de la capella. Actualment espai d’ús limitat, que per la seva situació privilegiada a la planta baixa, amb  accés des del pati de l’escola i des del carrer, es convertiria en una sala polivalent que propiciaria la realització d’activitats diverses, tant per l’escola com per la població.

Tenim una visió de futur que queda concretada en unes accions que pretenen aconseguir una escola cada vegada més moderna, actualitzada i capaç d’adaptar-se a les necessitats actuals. No només en la seva essència, que és el fons i s’evidencia en la renovació pedagògica, si no també en la forma, en unes instal·lacions al servei de l’aprenentatge.

Amb aquesta jornada, famílies i escola ens unim per contribuir amb el nostre granet de sorra a fer realitat el nostre projecte, perquè l’escola som tots i entre tots l’hem de fer possible.

Gràcies famílies per la vostra participació!