Notícies

Festival de Nadal 2017. Junts és millor

Novament felicitem el Nadal amb un festival; una representació en què participen tots els/les alumnes i que pretén, al mateix temps, treure’n un aprenentatge perquè …, com és ben sabut, de tot se n’aprèn.

En aquesta ocasió, el missatge, i la diversió també, ens ve donada de l’adaptació d’un conte infantil, “Desordre monstruós”; títol que en cap cas reflecteix l’essència del conte, és ben bé figurat.

Els protagonistes, que narren la història al públic, són els alumnes de sisè. I diu el conte que…

… fent-se una festa a l’altra banda del riu, uns personatges molt peculiars tenien dificultats per a travessar-lo. Peculiars perquè eren uns ulls, una boca, unes potes, unes ales i una cua. I vet aquí que estaven delirosos d’anar-hi. S’arraconen planyent-se, tristos i pensatius en una cova …; i troben la solució. Uneixen tots els seus atributs i es constitueixen en un magnífic drac capaç de superar tots els obstacles que se li presentin i, per descomptat, el primer és creuar el riu per prendre part de l’espectacular festa.

El missatge és clar: “Junts és millor” i aquest sí que és el títol, que dóna nom al festival; i és literal. Hem pogut veure els més menuts, i els que no ho són tant, vestits de boca, de cua, de potes, d’ales, d’ulls …, ballant a l’escenari. Una imatge que no té preu. Pregunteu-ho sinó als pares, mares, avis, àvies, familiars i amics, que amb la boca oberta els queia la bava de satisfacció ... La seva cara era tot un poema!

Per acabar ...,

Bon Nadal a tothom i un sincer desig de fer plegats un món més just i millor!

Cliqueu aquí per veure l'àlbum de fotos.