Notícies

Castanyada 2017

Fidels a la tradició, a l’escola hem celebrat la festa de la Castanyada i, com ja venim fent des de fa uns quants anys, també hi hem encabit la festa de Halloween, que ens ha permès poder practicar la llengua anglesa en un ambient més lúdic i informal.

Durant la setmana s’han realitzat tota una sèrie d’activitats. La primera, la recerca de la castanyera i el seu gat Marrameu per les rodalies de Sta. Coloma. Els més petits, després de molt buscar i buscar, i de seguir petjades i pistes la van trobar finalment al camí dels horts.

L’escola, per a poder-ho celebrar plegats, durant dues tardes consecutives ha obert les seves portes per a poder oferir a les famílies els diferents espectacles que els/les alumnes havien preparat.

La primera tarda han entrat en escena els/les alumnes d’educació infantil i cicle inicial; la segona, els alumnes de cicle mitjà i superior. I el punt culminant, la representació en anglès de l’espectacle “Comedy skits” que ens han ofert els alumnes de sisè.

I tot plegat ha acabat, com no podia ser d’altra manera, amb una castanyada familiar: pregó a càrrec dels alumnes de quart, amfitrions de la festa, tast de panellets i castanyes i una bona tertúlia entre els convidats.