Notícies

Festa de l'arbre

El dissabte 28 d’octubre l’Ajuntament de Santa Coloma junt amb l’associació mediambiental La Sínia i amb el suport de la Diputació de Tarragona, van organitzar una plantada d’arbres i de plantes de ribera.

La nostra escola, sensible  a la cura i protecció del medi ambient, i donant resposta a l’objectiu de sostenibilitat present al Projecte Educatiu de Centre (PEC), hem participat en aquesta activitat. A les aules, uns dies abans de la plantada, vam treballar de manera individual o en petits grups les diverses plantes: el freixe de fulla petita, el roser silvestre, l’arç blanc, la ginesta, l’aranyoner, el tamariu, el roldor, ...

Alumnes, pares, mares, avis, àvies, familiars i mestres hi vam col.laborar activament i de manera molt  encertada gràcies a les explicacions prèvies de l'Hèctor (membre de l'associació La Sínia) i als aprenentatges fets dies abans a l'aula que permetien, als/les alumnes, identificar les plantes que s'havien de plantar.

Feta l’explicació vam anar a la zona de l’aqüeducte, al riu Gaià, a fer la plantada.  Satisfets per la feina feta, vam acabar la jornada amb un més que merescut vermut.

Una activitat lúdica i didàctica que, acompanyada del bon temps, ha donat com a resultat un dia de convivència esplèndid.

Des de l’escola agraïm als/les alumnes i familiars la seva participació.

Esperem tornar-hi l’any vinent!