Notícies

Valoració dels Espais d'Aprenentatge

S'acaba un curs, és el moment de les valoracions, de l'autocrítica, de revisar què ha funcionat, aspectes que cal millorar,... pensant ja en el curs vinent.

Una de les innovacions d'enguany han estat els Espais d'Aprenentatge. Com a mestres, veient els resultats, n'estem molt satisfets i cal dir que qui els ha pogut veure en funcionament també en fan una valoració molt positiva.

Per segona vegada hem "mostrat” els Espais d'Aprenentatge. La primera  va ser per les famílies, perquè poguessin veure de primera mà en què consistia aquest sistema de treball tan innovador. El dimecres 15 de juny, ho vam fer pels professionals de l'educació, i  és que ens van visitar 30 mestres de 5 escoles diverses (3 escoles concertades i 2 públiques). Encuriosits per aquesta metodologia, es van passejar per les aules mentre els/les alumnes, veritables protagonistes de l'aprenentatge, els explicaven fil per randa en què consistia el projecte en el qual estaven treballant.

Concentració en la feina, autonomia, silenci, tranquil·litat, satisfacció pel treball ben fet, interès, ajuda, companyerisme, ... són alguns dels aspectes que els va cridar més l'atenció.