Notícies

Papa, mama , mireu què faig!

Espais d'Aprenentatge

Contínuament sentim a parlar de projectes, metodologies innovadores, competències, aprenentatges significatius, objectius, noves tecnologies,... i no cal ser experts en el tema per adonar-nos que l'escola ha canviat molt. La teoria ja la coneixem però la pràctica és la que ens convenç i, quina millor manera hi ha de constatar aquests canvis que poder entrar a les aules i veure com s'hi treballa?

El passat dimarts 15 de març, els pares i mares de la nostra escola varen formar part del dia a dia dels seus fills i filles per a poder observar in situ uns dels canvis metodològics que enguany hem iniciat al nostre centre: els Espais d'Aprenentatge. Entendre, a partir de l'observació directa, el seu funcionament i la seva finalitat educativa era l'objectiu.

Valorem l'experiència molt positivament, no només perquè com a pares i mares ens heu fet arribar la vostra satisfacció, que ens fa sentir molt contents i ens anima i esperona a tirar endavant i millorar la nostra tasca com a docents; sinó també, perquè el poder contemplar uns nens i nenes satisfets i motivats, que explicaven orgullosos als seus el que estaven fent i com ho estaven fent, era un espectacle digne d'admirar.