Notícies

Bon estiu!!

Hem finalitzat un curs diferent, atípic, amb moltes incerteses, … però creiem honestament que, gràcies a tots/es els/les que formem la comunitat educativa: alumnes, famílies, mestres i personal no docent, ens n’hem sortit més reforçats.

Els desafiaments s’han convertit en reptes i davant els problemes i les incerteses hem buscat solucions. Hem adaptat les festes i celebracions a la “nova normalitat” i no hem renunciat a perdre les bones pràctiques, sinó que també les hem adaptat a les circumstàncies del moment.

Durant el curs, la prudència ens ha portat a restringir les sortides escolars i només fer-ne per la localitat i rodalies. El 21 de juny, però, alumnes i mestres vam poder acomiadar el curs anant d’excursió a La Finca La Capella de Poblet, seguint sempre totes les mesures de seguretat: grups estables de convivència, mascaretes, monitors per a cada grup bombolla, i a més, el privilegi de no compartir  instal·lacions amb cap altra escola.

Des de P3 fins a 5è l’excursió va ser d’un dia, els de 6è hi van pernoctar una nit. L’experiència va ser fantàstica: l’organització de la casa de colònies, els diferents monitors per cada grup bombolla, les activitats pels petits, els jocs cooperatius pels més grans, el joc de nit pels de 6è,... i com ja és una tradició, i per acomiadar el curs tampoc podia faltar formar una gran rotllana tot cantant “L’hora dels adéus” i desitjar-nos unes bones vacances.

També hem pogut celebrar el comiat dels alumnes de 6è. Així doncs, divendres 18 de juny, alumnes, pares, mares i mestres, ens reunírem a la sala d’actes per tal d’acomiadar els grans de l’escola. Els diferents parlaments, de la directora, de la tutora i també dels alumnes, tenien la mateixa finalitat: per part d’uns encoratjar els que se’n van amb el desig i la confiança de què amb esforç i constància podran arribar on es proposin i, per part dels altres (els/les alumnes) agraïment als pares, als mestres, al personal no docent i a l’AMPA, per haver-los ajudat a créixer com a persones en aquests nou anys que han estat a l’escola; i a tots els companys i companyes (encara que no fossin presents a la sala) pels bons moments compartits en aquesta etapa de la seva vida.

Tot l’acte acadèmic en sí: parlaments, vídeos, obsequis i la cançó final preparada i interpretada pels mateixos alumnes, va fer que en tots els assistents, els sentiments d’afecte, emoció i agraïment estiguessin a flor de pell en tot moment.

Molt bona sort, Promoció Vedruna del 2021, i molt bon estiu a tothom!