Notícies

Setmana de la natura

El dissabte 5 de juny es va celebrar el dia mundial del medi ambient. Per commemorar-ho, a l’escola vam programar, durant la setmana prèvia a aquesta data, un seguit d’activitats que tenien com a finalitat fruir d’aquest tresor tan preuat que és la natura i a la vegada prendre consciència que si en volem continuar gaudint l’hem de preservar.

Les activitats programades van ser variades i per tots els gustos: manualitats, tallers, excursions, participació en fòrums mediambientals, exposicions, visualització de documentals sobre el medi, jocs… i sortides de camp a l’entorn, per simplement omplir-nos els sentits de la serenor i de l’ambient relaxant i captivador que ens oferia la natura i poder treballar a l’aire lliure tranquils i assossegats.

Volem agrair especialment la col·laboració d’en Martí Sendra i d’en Josep M. Mañé, per les explicacions expertes en la visita a l'exposició ornitològica i per la construcció de les caixes nius i dels abeuradors  i menjadores que, també amb la seva ajuda, vam anar a penjar al bosc.

Una setmana perfecta, una oportunitat fantàstica per (re)connectar amb la natura, implicar-se en la seva conservació i conèixer l’acció de les persones i de les entitats ambientals que treballen per construir un país més sostenible.