Notícies

Jornada de Portes Obertes

En la distància més junts que mai

La jornada de portes obertes, que anem celebrant en diumenge des de fa molts anys,  s’ha convertit en una celebració familiar i esperada pels que formem part de la comunitat educativa de l’escola. Una jornada matinal que estreny vincles i que pretén gaudir d’un dia diferent participant de les  activitats que prepara l’AMPA. En definitiva es tracta de fer escola, de passar un matí entre amics en bona companyia, alhora que donem a conèixer el projecte educatiu de centre a les noves famílies. Però una vegada més, les circumstàncies del moment ens han marcat la manera  i les noves restriccions ens han imposat  les seves normes.

Però també una vegada més, i com ja hem anat fent durant tot el curs escolar, no hem volgut renunciar a aquesta diada festiva i alegre i, com sempre, hem trobat la manera d’estar a prop de les nostres famílies; no de forma presencial com era habitual i ens hauria agradat, però sí de manera virtual, fent ús de la tecnologia que s’ha posat al nostre servei per a fer-ho possible.

Així doncs iniciàvem la Jornada amb les nostres famílies connectades a la pantalla dels seus equips tecnològics per a poder participar de les activitats  que l’AMPA havia organitzat.

La Carolina Borràs, mare d’en Carles i en Pau, ens explicava el conte que ella ha escrit: “La Liu i una colla de dents”; alhora que en Miquel Freixa anava complementant l’explicació amb unes il·lustracions realment magnífiques. Tot seguit una activitat més moguda, l’Anna Alvarado, mare d’en Héctor, amenitzava la jornada amb una classe de zumba i finalment, apareixien els veritables protagonistes: les nenes i nens de l’escola que participaven en un Got Talent mostrant les seves habilitats i talents.

Gràcies AMPA per fer-nos costat i haver organitzat aquestes portes obertes virtuals tan dinàmiques i engrescadores,  i gràcies famílies per la vostra col·laboració i participació des de casa.

Una vegada més hem fet escola. Sortejant els obstacles, units i fent pinya, hem sabut estar en la distància més junts que mai.