Notícies

Farem que sigui un bon curs!!

Nous propòsits, projectes, reptes, il·lusió, alegria compartida, retrobament … així comença un nou curs i així el volem començar enguany malgrat les circumstàncies que ens toquen viure. 

És ben cert que encetem un curs diferen...

llegir més »


Del Baix Camp a la Cerdanya: una ruta de llegenda

El projecte “Del Baix Camp a la Cerdanya: una ruta de llegenda” és fruit del treball d’alumnes i docents de les diferents escoles de la xarxa VEDRUNA CATALUNYA EDUCACIÓ.

El projecte té com a objectiu digitalitzar les llegendes...

llegir més »


Llegendari Vedruna

"Del Baix Camp a la Cerdanya, una ruta de llegendes"

Enguany, les escoles Vedruna de Catalunya treballem el món de la narració popular i tradicional a l’entorn de la realitat virtual. El llegendari permet explorar, crear i divulgar el patrimoni narratiu de cada poble. Es tracta d...

llegir més »


Per Carnaval tot s'hi val

Alegria, il·lusió, disbauxa, ... i és que com diu la dita "Per Carnaval tot s'hi val”. I és així com hem celebrat aquesta "esbojarrada” festa.

Durant la setmana hem anat complint, fil per randa, les ordres del Sr. Carnestoltes...

llegir més »


Visca els patges

Avui hem rebut una visita molt esperada, la del Patge Gregori i el seu ajudant.

Els alumnes, acompanyats pels seus familiars, l'han rebut a la sala d'actes de l'escola, enmig d'aplaudiments i molta emoció!

El patge ha dirigit...

llegir més »


Festival de Nadal 2019

Vet aquí que una vegada hi havia una parella de ratolins que estaven obsessionats en cercar el millor pretendent per a la seva ratolineta i…van remoure cel i terra per aconseguir-ho.

El Sol semblava que tenia tots els números,...

llegir més »


Projecte Innova Art360º

El Projecte Innova Art360º  és un treball interdisciplinari que han realitzat els/les alumnes de 6è. L'objectiu era apadrinar un monument de la nostra localitat per tal de conèixer-lo millor, en el nostre cas hem escollit el Ca...

llegir més »