Jornada de Portes Obertes

Unes altres portes obertes; un altre dia per a trobar-nos, per a compartir, per a xerrar, per a riure, per a jugar, per a caminar i..., per a esmorzar plegats.

L’excusa, les portes obertes; però... amb sinceritat, a les famílies no els cal cap raó de pes per a fer quelcom plegades. Quan els vincles són tan estrets, el compromís i la complicitat tan gran...; un carnaval, un Sant Magí, un aniversari... amb els companys i companyes de classe, amb els pares i mares, serveixen per a reunir-se i gaudir del moment plegats.

I així mateix ha estat. Aprofitant que l’escola romania oberta a pares i mares de possibles alumnes de P3, tothom qui ha volgut s’ha afegit a la festa. I mentre uns voltaven, visitaven l’escola i tenien els cinc sentits oberts a la informació que mestres i directora els hi oferien; els altres, feien l’excursió, jugaven al pati i al carrer amb els seus fills i filles, posaven la botifarra a la brasa, i també n’hi havia que només venien per a menjar-se-la i assaborir-la en bona companyia. Però tant se val què els hagi empès a venir als uns i als altres; en tot cas, si ho volguéssim resumir, serien les ganes; les ganes de trobar-se amb qui compartim objectius, compromisos i ideals educatius. I el nostre ideal és que la nostra petita escola, però amb una gran ambició, continuï sent un referent educatiu.

I esperem que aquests nous pares i mares de P3, després de fer un tastet pel centre, coneixedors del projecte educatiu, dels espais físics òptims per a dur-lo a terme, del compromís de l’equip educatiu vers les innovacions pedagògiques i metodològiques més recents, desitgin formar part d’aquesta gran família i compartir la nostra visió de futur.

Vegeu les fotografies.
També et pot interessar...