Nadal 2016

S’acosta el Nadal … i no podia faltar la visita a l’escola del tradicional Tió. Els nens i nenes d’educació infantil, l’han rebut amb alegria i xerinola!

Han estat ells els encarregats de cuidar-lo i alimentar-lo cada dia. I, com no podia ser d’un altra manera, l’han fet cagar amb il·lusió.

També hem rebut una visita molt esperada, la del Patge Gregori i el seu ajudant.

Els alumnes d’infantil, primer i segon, acompanyats pels seus pares i familiars, l’han rebut a la sala d’actes de l’escola, enmig de forts aplaudiments i molta emoció!

El patge ha dirigit unes paraules, tant als infants com als pares, fent-los reflexionar sobre la importància de portar-se bé durant tot l’any, d’esforçar-se i de viure amb alegria.

Els alumnes, primer li han entregat la carta que prèviament havien preparat a l’aula, demanant material pels Espais d’Aprenentatge i seguidament, han cantat unes nadales i han recitat el poema de Nadal.

El patge els ha agraït aquest detall, tot repartint caramels i desitjant-los unes bones festes.

Esperem que el patge Gregori i el seu ajudant, facin arribar les nostres cartes als Reis de l’Orient i, en la mesura del possible, facin realitat els nostres desitjos.

Bones festes!
També et pot interessar...