Presentació

Encetem un nou curs i com sempre ho fem amb molta il·lusió, amb energia renovada i enguany, amb el convenciment que passi el que passi ja n’hem après i que l’experiència del que ja hem viscut ens aporti tranquil·litat, assossec  i confiança.

Renovem la il·lusió, renovem la mirada. Aquest és l'eslògan que ens acompanyarà durant tot el curs escolar i que defineix l’objectiu que de forma transversal es fa present en el nostre Projecte Educatiu de Centre.

Per aconseguir-ho ens proposem ensenyar a aprendre a reflexionar sobre la pròpia persona. Una mirada dirigida a l’interior de cadascú per a descobrir qui som i poder reflexionar sobre quins principis, quines actituds i quins valors tenim a la nostra vida. Una mirada renovada  dirigida als altres per finalment poder veure el món amb uns altres ulls i així encendre el desig d’actuar per fer-lo més just i fratern. Reflexions que ens ajudaran, sens dubte, a donar valor als canvis que es produeixen en nosaltres mateixos i en els altres i ens conduiran a viure la vida de manera plena i feliç.

Així doncs, en aquest començament de curs també us volem animar a renovar la vostra il·lusió i a renovar la vostra mirada. De la responsabilitat compartida de tots, del compromís de cadascú de nosaltres, en sortirà la capacitat de fer de la nostra escola Vedruna, una gran escola.

Que tinguem un bon curs!!!
També et pot interessar...