Presentació

Iniciem un nou curs escolar amb energies renovades, amb il·lusió i amb força per fer front a un nou repte que, sota l’eslògan “Créixer és comprometre's”, defineix l’objectiu que de forma transversal es fa present en el nostre Projecte Educatiu de Centre

Paulo Freire ens diu:  “L’Educació no canvia el món, canvia les persones que canviaran el món”.

I si és així, els mestres i educadors hi tenim un paper important: acompanyar als/les nostres alumnes en el seu procés de canvi vital, en el seu ple desenvolupament com a persones.

Quan creixem, canviem nosaltres i transformem el nostre entorn. L’objectiu d’aquest curs és adonar-nos que amb les nostres actituds, les nostres maneres de fer i ser en diferents àmbits de la nostra vida, poden ajudar a millorar tot el que ens envolta. Si les nostres actuacions són de compromís i de millora, estem canviant no només nosaltres mateixos, sinó les persones que viuen i conviuen entre nosaltres. Cal prendre’n consciència.

Encetem un llarg període de convivència i us desitgem un bon curs, ple d’encerts, de projectes i de propostes, convençuts com estem que l’educació segueix essent la principal eina que ens pot ajudar a crear un país i un món cada vegada més justos i millors. 
També et pot interessar...